Νέα υπερπροσφορά KLM: Αμερική από 479€ για ταξίδι ως το Μάρτιο

προσφορά KLM Αμερική

Πρόλαβε κι εσύ μία από τις οικονομικές θέσεις σε πτήσεις της KLM Royal Dutch Airlines προς τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Αμερικής, με τη νέα προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων που απελευθέρωσε, για λίγες μόνο θέσεις!

Σχεδίασε το ταξίδι των ονείρων σου!
Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους! Στην καρδιά του φθινοπώρου και με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι, το μυαλό ταξιδεύει όλο και πιο μακριά!
Θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα κάποιο από τα ταξίδια που ονειρεύεσαι;

Άσε μας να σε βοηθήσουμε!

Διάλεξε μια ημερομηνία, από τώρα ως το Μάρτιο, ξόδεψε το υπόλοιπο της άδειάς σου ή πάρε λίγη από την καινούργια με το νέο έτος, σπάσε τον ταξιδιωτικό κουμπαρά σου και ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Αμερική!

Πρόλαβε κι εσύ μία από τις οικονομικές θέσεις σε πτήσεις της KLM Royal Dutch Airlines προς τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Αμερικής, με τη νέα υπερπροσφορά αεροπορικών εισιτηρίων που απελευθέρωσε, για λίγες μόνο θέσεις!

  • Αθήνα – Νέα Υόρκη από 479€
  • Αθήνα – Μαϊάμι από 489€
  • Αθήνα – Βοστώνη από 51€
  • Αθήνα – Σικάγο από 549€
  • Αθήνα – Ουάσινγκτον από 519€

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων Economy Class με επιστροφή, για αγορά έως τις 20/11/2015 και ταξίδια έως 31/03/2016, ενώ περιλαμβάνει όλους τους φόρους και επιπλέον χρεώσεις ανά επιβάτη.

Σημ.
– Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας αποσκευής βάρους έως 23 κιλών.
– Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής διαστάσεων 55x25x35 εκ., καθώς και μίας επιπλέον βοηθητικής χειραποσκευής (τσάντα ώμου ή laptop), το συνδυασμένο βάρος των οποίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 12 κιλά.
– Οι θέσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα, πέραν της οποίας οι τιμές διαμορφώνονται σε πιο αυξημένα επίπεδα.
– Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του εισιτηρίου υπό προϋποθέσεις και με τις ανάλογες χρεώσεις.

Add Comment